waarom in GODSNAAM?!

Naast facebook, twitter, waarbenjij.nu nog een persoonlijke pagina? WAAROM?!

Een tumblr account om gebeurtenissen te delen, foto’s te laten zien en mensen te laten weten waar ik mee bezig ben. Ik hou van schrijven, mooie foto’s, reizen en sta altijd open voor nieuwe dingen…daar laat ik de volgers van deze blog en geïnteresseerden graag van meegenieten…daarbij is een blog geschikter voor het plaatsen van langere verhalen dan FB of twitter. That’s why! ;)

En ach, ik realiseer me en heb genoeg zelfkennis om me te realiseren dat er niet veel mensen zullen zijn die deze blog regelmatig bezoeken. Ik zie pimgerritsen.tumblr.com dan ook met name als leuk naslagwerk voor ‘later’…

Voel je vrij te reageren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s