Velen van jullie weten het niet maar eens -langlanggeleden- was ik een begenadigd saxofoonspeler (je weet wel..dat ding op de foto). Van mijn achtste tot mijn zestiende ging ik altijd met veel plezier naar de saxofoonlessen en bandjes toe…maar ach„ de pubertijd sloeg toe. Saxfoon spelen was dom, saai en ik had wel betere dingen te doen.

Wijsheid komt met de jaren, liefde voor muziek in mijn geval ook en in de loop van de tijd heb ik de liefde voor die goeie ouwe sax weer teruggevonden. Ik heb mij voorgenomen wekelijks te gaan spelen om die sax-schwung weer terug te krijgen. Ben erg benieuwd. Misschien vind ik zelfs tijd om deze hobby serieus aan te pakken. Ik merk dat ik dat sax-gevoel -al spelende- nog niet ben verloren. Een juiste dosis energie en stimulans kunnen wat dat betreft voor leuke vooruitzichten zorgen. Wat dat betreft: mochten er mensen zijn die zich herkennen in die sleutelzinnen -liefde voor muziek-; -het terugvinden van die oude liefde-…wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s