AN ORDINARY SATURDAY

Net zoals zoveel mensen liep ook ik vandaag op een voetbalterrein rond. Om 07.30 uur aanwezig; hekken open; een kunstige kleedkamerindeling in orde maken en wachten op alle voetballertjes die hun kunsten komen vertonen.

Zo loop ik dan een dag rond; blijf me verbazen over de club waar ik al 16 jaar rondloop. Betrokken vrijwilligers, trotse ouders, fanatieke jeugdtrainers en serieus-ogende scheidsrechters. Iedereen die op zo’n dag een bijdrage levert aan de vreugde van de kinderen en het wel en wee van een ruim-80-jaar-oude vereniging. Prachtig om te zien, alles draait om dat prachtige ronde leren projectiel, wedstrijdjes worden geanalyseerd en de klachten over lastige kinderen en vieze kleedkamers stromen binnen.

Heerlijk om zo’n dagje rond te lopen, als ‘wedstrijdcoördinator-jeugd’ als aanspreekpunt te fungeren en energie te krijgen van al die enthousiaste mensen. En tsja..het balletje gehakt met mayo mocht daarin uiteraard niet ontbreken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s