Rust, middenin de drukte.

Rust, middenin de drukte.

Lopend door Amsterdam wordt mijn aandacht getrokken door een prachtig meisje. Ze staat midden tussen de trams en lopende mensen. Wachtend voor een stoplicht. Ze staat te dagdromen, een tintje onrust lijkt ze uit te stralen. Piekerend en turend staart ze naar de andere kant van de straat. Gebeurt daar iets grappigs? Haar gezicht lijkt licht te glimlachen. Of is ze gewoon in 1000 en 1 gedachten verzonken? Er is rust, middenin de drukte.

Wat er zich ook in haar hoofd afspeelt. Het blijft gissen. Precies dit raden, dit kleine nietsbetekenende spelletje midden op een door toeristen vergeven plein in Amsterdam maakt mijn dag prachtig. Dankjewel meisje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s