Launch of the Activist Academy

In May we launched the first Activist Academy. We brought together activists from several countries with the aim of inspiring, learning, networking and improving everybody’s activism. See below for a small promo.

DSC_0129
Amman. Jordan
Advertenties

2 Comments

  1. Beste Pim,

    Twee jaar geleden was je met een vluchtelinge uit Syrie op bezoek op het Roland Holst College. Dit bezoek maakte enorm veel indruk op de leerlingen maar ook op ons, de docenten. Het afgelopen jaar hebben we tevergeefs geprobeerd om via Vluchtelingenwerk een vergelijkbaar bezoek te regelen. De instroom en chaos waren te groot. Toch waag ik opnieuw een poging. Omdat ik ervan overtuigd ben dat dit soort bezoeken ontzettend belangrijk zijn. Weet jij misschien een manier waarop we dit zouden kunnen regelen?

    Vriendelijke groeten,

    Lotte Tiesing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s